GÖLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SERTBAŞ’TAN YENİ YIL MESAJI

İBRAHİM SERTBAŞ
Gölhisar Belediye Başkanı

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda, gönül belediyeciliği sloganıyla yürüttüğümüz çalışmalarımıza 2020 yılında da üstüne katarak devam edeceğiz” dedi. Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş yeni yıl açıklamasına şu şekilde devam etti: “31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından halkımızın teveccühü ile çıktığımız bu yolda tek düşüncemiz Gölhisar’ımıza en iyi hizmeti nasıl yapabiliriz oldu. O günden bu yana seçim kitapçığımızda açıkladığımız projelerimizi hayata geçirmek için yoğun bir tempoyla çalıştık. Rabbimize binlerce şükürler olsun ki, kısa zamanda bu projelerimizin bazılarını hayata geçirirken, bazılarının da startını verdik. Bu kapsamda;

- 60 000 metrekarelik alanda yürüttüğümüz sıcak asfalt çalışmalarımızda sona yaklaştık.

- İtfaiye birimimize yeni araç kazandırdık.

- Sıfır kilometre cenaze taşıma aracı aldık.

- Armutlu meydan projesi çalışmamızı başlattık.

- Girişimlerimiz sonucu Ulucami Mahallemizde Aile Sağlığı Merkezimizin inşaatını başlattık.

- Kültürel ve sosyal etkinlikler düzenledik.

- İlk etapta 100 000 metrekarelik bir alanda yapacak olduğumuz kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız yakın zamanda başlıyor.

- Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hibe olarak verilen yeni çöp kamyonumuzun teslimatı yakında yapılıyor.

- Bisiklet ve yürüyüş yolu projemiz son aşamaya geldi. Yakında yapımına başlıyoruz.

- Yüzme havuzu projemizi onaylattık.

- Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle Kapalı Spor Salonumuzu yeniliyoruz.

- Çeşme Meydan Projemiz ile birlikte meydanımızı ilçemizin tarihi ve coğrafi şartlarına uygun kullanışlı bir hale getiriyoruz.

- İlçemizde belirlenen alanlara semt sahaları yapıyoruz.

- Üç mahallemizde çocuk oyun parkları, bakımlı yeşil alanları olan kullanışlı parklar yapıyoruz. - Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan ilçemizin altyapı çalışmaları sonrası yeniden düzenlemesi için önemli hibeler aldık.

- Takibimizde olan Kapalı Devre Sulama Sistemleri projemizin ihalesi gerçekleşti ve en kısa sürede yapımına başlanacak.

- Gölhisar-Çameli yolu yapımı ile ilgili yakın takibimiz devam ediyor. İnşallah bu yolumuzda en kısa sürede yapılacak.

Görev süremiz boyunca , ilçemizi devam eden, hedeflediğimiz ve sürpriz projelerimiz ile birlikte daha modern ve daha gelişmiş bir kent haline getireceğiz.

Siz değerli Gölhisarlı hemşerilerimizin desteği ile maddeler halinde belirttiğimiz tüm bu projelerimizi inşallah tamamlayacağız.

Kibyra Antik Kenti Karşılama Merkezi projesinin bir an önce tamamlanması adına her türlü çalışmayı yürütmekteyiz. Bu dönemde Antik Kentimiz ve diğer turizm değerlerimizin ziyaret edilmesi ve ilçemizin gerçekten bir turizm beldesi olması adına ciddi projeler üretiyoruz. Bu kapsamda turizm altyapısını oluşturarak, ilçemizi yurtiçinde ve yurtdışında tanıtacak bir takım çalışmalarda bulunacağız.

Tüm bu çalışmaları ve hizmetleri yaparken bizlere destekleri her zaman hissettiren; başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ak Parti Genel Başkan Vekilimiz, Eniştemiz Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a, tüm bakanlarımıza, Burdur Ak Parti Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a, Ak Parti İl Başkanımız Volkan Mengi’ye, Ak Parti İlçe Başkanımız Mevlüt Erdem’e, tüm bölge müdürlerimize, İl Genel Meclis Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize, tüm muhtarlarımıza ve bizlere her zaman inanan ve güvenen siz değerli Gölhisar hemşerilerime şükranlarımı sunarım.

Gücümüze inanarak, karamsarlığa kapılmadan, çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz. Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacaktır.

İlçemiz açısından önümüzdeki yılda hizmetlerimiz sizlerin desteği ile artarak devam edecek. 2020 yılında İlçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın hayırlara vesile olmasını diler; 2020 yılının başta değerli hemşehrilerime, mesai arkadaşlarıma ve belediye meclis üyelerimize sağlık, mutluluk, barış ve başarı getirmesini dilerim. Aynı zamanda yurt içinde ve yurt dışında bulunan tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularla kutlar saygı ve sevgiler sunarım.