BAŞKAN CANURAL PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, Pazar esnafını ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.

BAŞKAN CANURAL PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU

“Gölhisar Büyük Düşünüyor, Değişim Sürüyor” felsefesiyle ilçede birçok yenilik ve projenin mimarı olan Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, yeni pazaryerini Meclis Üyeleri Halil Yavuzer ve Sıtkı Arıcan, zabıta ekipleri ve Halk İlişkiler Birimi personeliyle  birlikte ziyaret ederek sorunları yerinde inceledi.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Canural; “Pazar esnafımızın sorunlarını yerinde görmek ve onlara hayırlı işler demek için ziyaret ettik.  Tabii ki yeni kurulan Pazar yerimizde bazı küçük aksaklıklar yaşanıyor. Bu sıkıntıları en kısa zamanda çözerek, hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın daha rahat koşullarda alışveriş yapabilmeleri için ne gerekiyorsa yapacağız. Hep beraber tüm sorunları aşacağımıza inancım tam. Tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı işler dilerim” dedi.

Başkan Canural, balık pazarı ve oto galericiler sitesini de ziyaret ettikten sonra pazaryerinden ayrıldı.

18.02.2017 18:04