GÖLHİSAR KAYMAKAMLIĞINDAN ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE İFTAR YEMEĞİ

Gölhisar Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları ve gazilere yönelik iftar yemeği etkinliği düzenlendi.

GÖLHİSAR KAYMAKAMLIĞINDAN ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE İFTAR YEMEĞİ

Gölhisar Kaymakamlığının düzenlediği iftar yemeğinde şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi. Göreve yeni başlayan Burdur Valisi Hasan Şıldak ve Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural’ın da katıldığı iftar yemeği, Kuran- Kerim tilaveti ile başladı. Etkinliğe gelen herkesin farklı masalarda şehit yakınlarıyla oruçlarını açmaları iftar yemeğine farklı bir anlam kattı.

Yemek sonrası şehit yakınlarına hitap eden Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke; “bu güzel  Ramazan akşamını bizlere miras kalan şehit ailelerine ve gazilere ayırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Burdur Valisi Hasan Şıldak’ta yaptığı açıklamada, iftar yemeğini tertipleyen Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’ye teşekkür ve tebriklerini iletti.

Vali Hasan Şıldak; “hepiniz bizlere verilen emanetin en güzel timsallerisiniz. Her ortamda sizlerle birlikte olmak bizlere büyük mutluluk veriyor. Bu toplumun bekası için çocuklarınızın ve sizlerin gösterdiği fedakarlığı hiçbir zaman unutmayacağız. İçinde bulunduğumuz bu Ramazan ayında ki birlikteliğimiz, beraberliğimiz ve bu kaynaşmış ortam bizi ayakta tutacaktır” dedi.

Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın çocuklara hediyeler dağıtmasının ardından program sona erdi.

31.05.2018 13:01