GÖLHİSAR’DA ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Gölhisar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında “Uçurtma Şenliği düzenlendi.

GÖLHİSAR’DA ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Gölhisar Şehir Stadyumunda gerçekleşen “Uçurtma Şenliğinde” Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş çocuklara uçurtma dağıttı. Gölhisar Belediyesi ve Gölhisar Gençlik Merkezinin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte güzel havayı da fırsat bilen aileler çocuklarıyla gönüllerince eğlendiler.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş; “bugünün çocukları yarının büyükleri olacak olan çocuklarımızın aileleriyle hoş bir vakit geçirmeleri için bu etkinliği düzenledik. Havanında güzel olması nedeniyle vatandaşlarımız şenliğimize yoğun bir katılım sağladılar. Önümüzdeki süreçte de çocuklarımıza yönelik bu tür etkinlikler düzenleyerek, yoğun iş temposunda çocuklarıyla ilgilenemeyen ailelere bu anlamda fırsat vereceğiz. Etkinliğimize katılımlarıyla destek olan tüm vatandaşlarımıza ve programın gerçekleşmesinde büyük emeği olan Gençlik ve Spor Müdürümüz Bayram Acar’a şükranlarımı sunarım ” dedi.

Geleneksel uçurtma şenliğini bu yılda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan Gölhisar Gençlik ve Spor Müdürü Bayram Acar;  “her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen “Uçurtma Şenliği” etkinliğimizi bu yıl Belediyemiz ile ortaklaşa gerçekleştirdik. Minik yavrularımızın daha güzel bir bayram yaşamaları için düzenlenen bu tür etkinlikler, çocukların aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirmelerine de fırsat vermektedir. Bu sene bu etkinliğin gerçekleşmesinde büyük emeği olan Gölhisar Belediye Başkanımız İbrahim Sertbaş ve ekibine  tüm çocuklarımız ve ailelerimiz  adına teşekkür ediyorum” dedi.

23.04.2019 15:26