Facebook'ta Paylaş

BONUS HOCA YKS ÖNCESİ GÖLHİSAR’DA ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

Gölhisar Belediyesi organizasyonuyla Eğitimci Yazar Süleyman Beledioğlu tarafından 11. ve 12. sınıflara yönelik ‘Sınav Başarısı ve Beyin Temelli Motivasyon’ konulu konferans gerçekleşti.

BURDUR(AA)- Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferans Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Bonus Hoca olarak tanınan Eğitimci Yazar Süleyman Beledioğlu tarafından, öğrencilerin motivasyonunu ve akademik başarısını artırmak amacı ile ’Sınav Başarısı ve Beyin Temelli Motivasyon’ konulu seminer verildi.

Seminerde öğrencilere üniversite sınavında başarılı olmanın yöntemlerini anlatan Süleyman Bedelioğlu, beyin temelli öğrenme üzerinde dururken, öğrenmenin biyolojik yapımız içinde nasıl meydana geldiğini, öğrenme gerçekleşirken beynin hangi bölgelerinin aktif olduğunu, görsel verilerin öğrenmedeki payı, ve öğrenme sürecine dahil olan duyu organlarının bilgilerin kalıcılığındaki etkisi gibi konulara değindi.

Program öğrencilerle soru-cevap şeklinde devam etmesinin ardından başarı yeminiyle son buldu.

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş program sonunda Süleyman Beledioğlu’na çiçek takdim etti.