Facebook'ta Paylaş

GÖLHİSAR PARK ORMAN MİLLET BAHÇESİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

Gölhisar ilçesinde bulunan ve yörenin en doğal ve en kapsamlı millet bahçelerinden biri olan, Park Orman Millet Bahçesi, yılın dört mevsimi ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor. İlçenin önemli turistik değerlerinden biri olan Park Orman Millet Bahçesi, ilçede etkili olan soğuk hava ve kar yağışı ile beyaza büründü.

Gölhisar’da kar yağışıyla beyaza bürünen Park Orman Milet Bahçesinde güzel manzaralar oluştu.

Hizmete girdikten sonra ilk defa karla kaplanan millet bahçesi doğal yapısı, seyir terası, yel değirmeni, su değirmeni, hayvanat bahçesi, at çiftliği, mega oyun parkı, piknik alanları, kır kahvehanesi, göleti, şelalesi ve muhteşem manzarasıyla ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor.

Doğa harikası millet bahçemize kar çok yakıştı diyen Gölhisar Belediye Başkanımız İbrahim Sertbaş yaptığı açıklamada; “ilk açıldığı günden bu yana bölge halkının ilgisi çeken millet bahçemiz her mevsim bir başka güzel. İçerisinde birçok sosyal tesisi barındıran millet bahçemiz doğal yapısıyla ziyaretçilerinin büyük beğenisini kazanıyor. Kibyra Antik Kenti gibi dünya çapında tanınan bir tarihi değerimizin yanında böylesi doğal bir tesisi ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Park Orman Millet Bahçe’mize herkesi davet ediyorum. İlçemiz halkının misafirperverliği, kültürel yapısı ve turizm alanındaki zenginliği ile ziyaretinizden hiç pişman olmayacaksınız” dedi.

Kar yağışını fırsat bilen doğa tutkunları millet bahçesinde gezerek bol bol fotoğraf çektiler.

Gölhisar Park Orman Millet Bahçesi ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir tanıtım filmi paylaşmıştı.